4 Haziran 2012 Pazartesi

Bu Yazı Sana Gelsin Tanımlanamayan Adi Böcek

İĞRENÇ!!!
Kan grubum B Rh+. Bunu söyleme nedenim tabi ki kan yardımı istemek falan değil. Bir tespitte bulunmaya çalışıyorum. Şu insanı hart hurt gırtlayan, kanını emip, geride kabarık bir cilt ve kaşıntı bırakan böcekleri en çok çeken kan grubu hangisi acaba?
Yaz vakti geliyor, artık böcekler bikinili karılar gibi salınma vakti geldi diyor. Akıyorlar geceye,, kimi gırtlasak diye. Ve benim nerde olduğum fark etmez ya da yanımda kimlerin olduğu... O böceklerin kanını hüplettiği kurban hep ben oluyorum.
Bıktım artık, yaz mevsimi beyaz bir tenle çıkmak varken kırmızı böcek ısırıklarıyla dolaşmaktan dışarda.
Tatile gireli iki gün oldu her gece en az 3 ısırık alıyorum. Ve beni ısıran böcek veya böcekler... Keisn bunlar çete! Hep ayaklarımı ve ellerimi ısırmayı tercih ediyorlar. Amaçları benim kaşımamı engelleyip daha pis gıdıklanmam mı yoksa ayakta elde kan daha mı lezzetli biilemiyorum. Yoksa böceklerin de mi fantazisi var?!
Zaten koskaca köpeklerden fareden filan korkmam, korka korka böceklerden korkarım. Küçükken kulağıma uyurken böcek kaçmasın diye ya kulaklıkla yatardım ya da saçlarımı kulaklarıma tıkardım. Duvardan örümcek atlarsa diye korkar duvara temas etmemeye çalışırdım. Yerde asla minderde yatamazdım. Çadır ortamına o kapalu küçük düzene bayılırım ama ormanda, dağda, çayırda asla kimse çadırda kalmamı sağlayamaz.
Hehee ama sırf karizma çizilmesin diye arada bir böcek korkumu da atlattığım oluyor. Bakıyorum millet arıdan üç buçuk atmamı bekliyor mesela, üh havamdan geçilmeyecek şekilde arıya bir patlatıyorum döne döne uçup gidiyor zavallıcık. Ya da sümüklü böceği tutup arkadaşlara göstermek gibi yaptığım daha beter delilikler de oluyor. Bazen tuhaf davranabiliyorum.
Ve hala kaşınmaktan geberiyorum. Acıyın bana adi sadist böcekler! Sizi bir bulursam kafalarını koparıp gelecek arkadaşlarınıza yedirecem!
Ve bu yukarıdaki resim İĞRENÇ!!!!

4 yorum:

  1. ahh canım o böcekler sana da mı uğruyor.Bak anlaşma yapalım bulan getirsin!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla ya toplasak bir gökdeleni doldururlar heralde :P

      Sil
  2. Ya bende cok dertliyim bu konuda, feci sekilde sisiyorum hemde : ( Eskiden alerjim falan yoktu en azindan, bir kac senedir birde cok kötü oluyor, hatta blogumda post hazirlamistim birkere "Bite away" aleti hakkinda, böyle sivrisinek vs. isirdiginda aleti tutuyorsun o bölgeye ve 50°dereceyle yakiyor resmen, sirf iltihap olmasin, kasinmasin falan diye...doktorum en son cok kötü oldugumda zehirleniyormusun resmen demisti, evde on gün hasta yatmistim, yani beterin beteri var, keske kasinmakla kurtulsam sadece...aaa bide doktor artik bu böcekler vs de degisiyor demisti, yani türlü türlü hastalikli yenilermis mutant gibi birseyler, ondanda cok hassas olabiliyormus insan : ( Sanada cok gecmis olsun ve gercekten Resim cok igrencmis, ben nasil uyuyacagim simdi : D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mutant mı :O X-Men böcekler filan olsalar bari, iyilik adına, insanlık adına kötü böceklerle savaşsalar filan :D şaka bir yana sana çok geçmiş olsun arkadaşım ya cidden ben bu kadarına katlanamıyorken seninki daha büyük eziyet sana :(

      Sil