22 Haziran 2012 Cuma

Çık Şeytanın İçinden Naryaco!

Bu başlıkta okuduğun şey bir arkadşımın bana söylediği unutamadığım sözlerden biri.
Ama ne yazık ki konuşmamla alakası yok.
O yüzden biz işimize dönüyoruz işte.
11. sınıfa geçmiş olabilirim ama son 5 yıldır uçan balon almak için ölüyorum ama hiç fırsatım olmuyor kimse de almıyor. Bugün baya çekti canım uçan balonların yanından geçerken.
11. sınıf demişken size günümüzden geleceğe sararak lise ve ortaokul yılımın özetini paylaşıcam, buyrun:
  • 10. sınıf: Üçüncü arkadaş bunalımı, aşırı dozda yeni arkadaş edinimi, yeni anime serisi, ilk defa fiziğimle ilgili iltifatlar, kıvırcık kabarık saçımı en çok açık bıraktığım yıl, tübitak macerası, rekabetten gözü kör olmuş insanlar, adi yalanlar, notlar her zamanki gibi güzel.
  • 9. sınıf: İlk arkadaş kazığını sindirmeye çalışma, kabuslarla ya da uykusuz geçen geceler, kötü insanların olduğunu fark etme, yarışmalar, affetme uğraşı, rekabetten kaynaklı adi insanlar, yalancılar,  notlar güzel.
  • 8. sınıf: Sınav stresi, insanlara en çok güvendiğim dönem, yavaştan yakın arkadaş değişimi, müzik dinlemeyi sevmek, şimdiki en yakın arkadaşımın bir tanesiyle tanışmak, takıntıların patlama noktası, notlar süper.
  • 7. sınıf: Sınavı çok sallamıyorum, ders çalışmak pek derdim değil, ama notlar baya yüksek, zeki olduğum bellli, kendimi çirkin buluyorum, en sevdiğim öğretmenin okuldan ayrılacağını öğreniyorum.
  • 6. sınıf: Iyyk, 2 kişiydik 4 kişi olduk, millet aptalca rekabet içerisinde, öğretmenler kayrımcı, notlar her şeye rağmen güpgüzel.

4 yorum:

  1. Bu özetleme işine yani düşüncene bayıldım. Aynı beni anlatıyor

    YanıtlaSil
  2. Özetlemen harika olmuş kendimden birçok şey buldum içinde. biçok öğrencinin hali bu bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, öğrencilik hem güzel hem eziyet

      Sil