23 Ekim 2012 Salı

Oysa ne mutluydum hayırsızın hayaliyle

Anasını satiiim!! Hayatımın hayal kırıklığını uğradım.
Tamam abartmama gerek yok sadece istediğim telefonu almaya tam ailemi ikna etmişken tam benim de instagramım olacak derken seçtiğim kampanyanın, o operatörün adi bir hilesi olduğunu öğrendim. :@ Ve bu sayede almaktan vazgeçtim.
Oysa ne mutluydum hayırsızın hayaliyle ya...
Neyse bu da unutulacak elbette :D.
Aslında şu an gidip test çözmem gerekiyor. Tatil bitmeden bitirmem gereken ödevler var da. Lüzumsuuuuuz, lüzumsuuuuz... Yapacaz hayırlısı.
Çözmem gerekiyor da ben öylesine bir oturayım gezineyim buralarda öyle geçerim dedim. Zamanım da çok kısıtlı ama içimden yazmak geldi bu sefer de.
Bugün çok büyük mutlulukla 4 yeni renk oje aldım. Ölümüne mutlu ediyo beni rengarenk şeyler. Artık o kadar çok ojem oldu ki hepsini kullanabilmek için o ojeye göre kıyafet seçiyorum :D. Ciddi ciddi böyle yapıyorum ve her gün de rengi değiştirmeden yapamıyorum. Bana bir takıntı daha! Neyse ki okula giderken oje sürmek gibi basit bir huyum yok. Cidden kardeşim ya okula giderken oje sürmek ve makyaj yapmak falan ne basit bir şey, basitleştiriyo insanı!
Bir ara sınıfımda bir kız vardı. Kızın sırasında hep oje bulunur tenefüste oje sürerdi :D. Kızda bir makyaj çantası vardı ve bunu hep okula getirirdi. Pardon bir mi dedim? Okula sadece "bir tanesini" getiriyor demek istedim :D. Zaten sürekli makyajlı olduğunu söylememe gerek yok. İşin komik yanı bizim lise öyle böyle bir lise değildi. En iyi eğitimin verildiği türkiyenin derece yapan okullarından biri hani. Eh, anlayacağınız üzere toleranslı bir okuldu baya. Ama önemli değil yani kızın bu süs sevdası çünkü iyi huylu tatlı bir kızdı :) Ayrıca güzellikten anlıyordu ve güzeldi de tabi.
Neyse işte şu an maviş tırnaklarla yazıyorum ve bir ayrı eğlenceli geliyor. :D
Millet, umarım hala ORDASINIZDIR! 2-3 aylık ara vermemi affedersiniz inşallah :)
Sizi seviyorum, iyi insan olmaya devam edin, ben kaçtım, SAYANORA(veya öle bişiii) :D

5 yorum:

  1. O operatör kim anladım ben aynı hataya bende düştüm çünkü:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. adı lazım değil baş harfi... :D kampanyanın gerçeğini öğrendiğimde yıkıldım öyle olmamalıydı :D

      Sil
  2. ne güzel bir iç döküş olmuş bu :) oje ayrıntılarıda çok sevimli !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederimmm :) bende ojelerle ilgili o kadar çok takıntı var ki öyle böyle değil :D

      Sil
  3. Öncelikle sitenin ismine bayıldığımı söylemek istiyorum. Tıkın , söylen , aşık ol mu? :)) Bu bir şeylerin türk versiyonu gibi geliyor :)İkincisi de blogunu çok beğendim.Takipteyim.Sende takip edersen memnun olurum.Sevgiler...

    www.modayizbiz.blogspot.com

    YanıtlaSil